Nieuws

Inmiddels hebben we van een groot internationaal concern weer duizenden kledingstukken ontvangen om te verdelen onder de armen in Ghana. Het is echt te mooi om waar te zijn, dat wij dus splinternieuwe kleding mogen verdelen.

 

Omdat Esther Dankwah zelf als geen ander weet hoe het eraan toe kan gaan in de dorpen, zorgen wij altijd zelf dat de kleding bij de juiste mensen terecht komt. Wij geven het niet af aan een dorpshoofd, maar zien erop toe dat het de mensen toekomt die het het hardst nodig hebben. Het is uiteraard erg veel werk, want eerst moeten we de kleding ophalen, vervolgens opslaan en daarna zorgen dat het in Ghana terecht komt in een opslag van onze eigen Dankwah Street Academy Foundation ter plaatse. Daarna reizen we dan af naar Ghana om het uiteindelijk logistiek ter plaatse te regelen. De foto’s sturen wij altijd door naar het internationale concern en zetten we online, zodat mensen kunnen blijven volgen wat wij doen in Ghana.

 

U begrijpt dat wij met name voor het logistieke gedeelte veel kosten maken en daarom vragen wij u om een kleine donatie te geven voor ons project in Ghana. Daarnaast willen we in plaats van het bouwen van scholen, zoals veel stichtingen al doen een onderscheid maken en scholen gaan bouwen die een echte Sport Academy hebben, zodat er nog meer talenten ontdekt kunnen worden en wij het maximale uit de kinderen weten te halen. Natuurlijk gaat dit alles onder leiding van Esther Dankwah, omdat zij als geen ander als topsporter weet hoe de kinderen te trainen en het maximale uit ze te halen.

 

In januari en februari 2015 was Esther Dankwah weer in Ghana en bezocht ze vele projecten. Hier bezoekt Esther een ziekenhuis in Accra waar ze haar ziekenhuis tools die ze van o.a. het UMCU heeft ontvangen, heeft overgedragen. In Ghana werden deze tools uiteraard met open armen ontvangen.

 

 

 

Lees hier meer over Esther Dankwah

2,660 Responses to “Nieuws”